Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Опис

Пропонуємо купити SEX КАЛЕНДАР-2024 — оновлений календар для ваших найкращих еротичних пригод! Крутий і гарячий, він легко привнесе перчинку у вашу близькість. SEX КАЛЕНДАР-2024 ще цікавіший, ніж календар за 2023 рік. По-перше, календар виконаний у новому унікальному дизайні — жодних повторів, лише актуальне оформлення! По-друге, замість тексту в ньому використовуються іконки — умовні позначення активностей (з розшифровкою), що робить календар більш яскравим. І, по-третє, у ньому є ще більше ідей для еротичного дозвілля.

SEX КАЛЕНДАР стане приємним сюрпризом для партнера або партнерки, а також — милим доповненням до весільного подарунка або презентом на дівич-вечір або хлопчак. Цього року — нове оформлення, прикольні іконки та ще більше ідей для вашого сексуального життя.

Не пропустіть шанс зробити інтимне життя більш яскравим! SEX КАЛЕНДАР — це можливість додати родзинку у кожен день всього року. День за днем, місяць за місяцем ви будете все ближче впізнавати один одного та насолодитеся безліччю еротичних експериментів. У СЕКС КАЛЕНДАРІ-2024 ви знайдете цікаву ідею на кожен день. Це може бути і романтичне побачення, і масаж інтимних частин тіла, і рольові ігри, і перегляд фільмів для дорослих. Завдяки календарю ви зможете спробувати нові сексуальні ігри та визначитися з улюбленими.

Якщо вам сподобався календар-2023, обов’язково купуйте новий для нових експериментів! А якщо ви ще не використовували подібний розклад у вашому інтимному житті, обов’язково спробуйте, ви точно оціните різноманітність ідей. І цей рік стане для вас особливим...

Календар виконаний повністю українською мовою. Розміри календаря: 15,5×20 см.

SEX КАЛЕНДАР-2024 (UA)

В наявності
Артикул: SO8689
319 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Бренд (Країна)  FlixPlay (Україна)
Країна походження  Україна

 Новою поштою по Україні згідно з тарифами. Відправка кожен будній день, якщо замовлення було оформлено та підтверджено до 12:00 посилка відправляється в день замовлення (при замовленні від 2000 грн. - відправка безкоштовна.) Неділя - вихідний. За накладений платіж компанія "Нова Пошта" стягує комісію з одержувача у розмірі 20 грн % від суми переказу за пересилання грошей!

Після замовлення з Вами зв'яжеться менеджер через Viber або зручний для вас спосіб (для цього вкажіть у коментарях до замовлення).

- Автоматичне повернення не забраних клієнтами посилок здійснюється через 6 днів після прибуття.

Усі посилки суворо конфіденційні. Замовлення надійно упаковуємо самостійно і створюємо ТТН. Посилки на пошту потрапляють у закритому вигляді, у пакетах без маркування та запізнювальних знаків. В описі посилки: сувеніри / косметика. Відправлення здійснюється від фізичної особи.

 Оплата Приват24

 Оплата при отриманні (Покладений платіж), вартість послуги накладеного платежу згідно з тарифами "Нова Пошта".

 Оплата на картку Приват Банку (через приват 24 або термінал, тарифи згідно банку).

Реквізити відправляємо смс або іншим зручним для Вас способом після підтвердження замовлення.

Перед кожним відправленням наші співробітники перевіряють на робочий стан та відсутність механічних, фізичних і виробничих дефектів. Тільки після цього ми його упаковуємо та відправляємо.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору